Autoruit reparatie en vervanging

Een sterretje of breuk in uw voorruit is niet alleen een lelijk gezicht, maar bovendien nog hinderlijk ook. Bij adequaat reageren is de ruit in 85% van de gevallen echter nog te repareren. Het repareren van een ruit is in alle gevallen goedkoper dan een nieuwe ruit, dus tijdig reageren kan u een hoop geld besparen. Wilt u uw autoruit laten repareren? Onze vakmensen helpen u graag in onze vestiging in Vaassen en Twello. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Waarom een sterretje in autoruit repareren?

Het repareren van autoruitschade is belangrijker dan je denkt. Een klein sterretje kan namelijk doorscheuren, waardoor je in het ergste geval de autoruit moet laten vervangen en dit kan je al snel honderden euro’s kosten. Vooral in de winter is de kans groter dat sterretjes scheuren tot een grote barst. Dit komt doordat in de winter vaak de verwarming van binnenuit wat hoger staat. Als de autoruit warmer wordt, is de kans op verder scheuren groter. Ook op warme zomerdagen neemt de kans op scheuren dus toe.

Bij sterretjes in uw ruit is het belangrijk om uw ruitverwarming geleidelijk aan te zetten. Door te grote, snelle temperatuurverschillen kan de ster verder uitscheuren. Ook het ontdooien door warm of heet water over het raam te gooien, is dus erg onverstandig.

Wil je de autoruitschade beperken? Wees er dan op tijd bij. Hoe sneller je de autoruit laat repareren, hoe mooier het resultaat is.

Snelle reparatie of vervanging van autoruiten

Bij Autoschadebedrijf de Wilde kunt u rekenen op een snelle service. Wij hebben jarenlange ervaring en staan voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Indien u een sterretje of barst in uw autoruit heeft, adviseren wij u om zo snel mogelijk langs te komen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans op verder scheuren, waardoor u duurder uit bent. Vooral de autoruit vervangen, kan u veel geld kosten.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Moet uw autoruit worden gerepareerd of vervangen? Dan kunt u rekenen op de expertise van Autoschadebedrijf de Wilde! Ook over zaken zoals het afhandelen van de verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij u altijd kunnen helpen met het invullen van het schadeformulier en contact opnemen met uw verzekeraar. Meld uw schade online en laat de afhandeling aan ons over.

Meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Naast de autoruit repareren en vervangen, kunt u ook op ons rekenen bij andere autoreparaties, zoals dashboardreparatie en spotrepair. Wij staan voor u klaar in Vaassen en Twello.

Ruitschade melden

Moet uw autoruit worden gerepareerd of vervangen? Dan kunt u rekenen op de expertise van Autoschadebedrijf de Wilde! Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.