Spotrepair

Wilt u kleine lakschade herstellen? Of een kleine kras in de bumper laten repareren? Dan kunt u bij Autoschadebedrijf de Wilde terecht voor spotrepair. Met spotrepair kunt u kleine lakbeschadigingen laten herstellen, zonder dat we onderdelen van de auto in z’n geheel hoeven aan te pakken. Dankzij spotrepair ziet uw auto er in no time weer als nieuw uit!

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een alternatief voor traditioneel schadeherstel. Kleine autoschade, veelal passend binnen de kaders van een A4, kunnen door spotrepair worden hersteld. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt overgespoten. Om een mooie overgang te krijgen, wordt veelal ook het naastliggende onderdeel meegespoten. Dat levert een mooi resultaat op, maar het is ook een stuk meer werk en de kosten van zo’n reparatie lopen dus al snel op. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak intact. Alle handelingen worden beperkt tot de beschadigde plek. Plaatselijk bijspuiten betekent een minimale aantasting van de originele fabriekslak en een voordelige prijs voor u!

Wat kost spotrepair?

De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van de grootte en de plaats van de schade. Wat de exacte kosten voor uw auto zijn, kunnen we dus niet op de website vermelden. Maar natuurlijk helpen onze specialisten u graag verder. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor spotrepair te bespreken of langsrijden bij onze vestiging in Vaassen of Twello. Wij zullen u dan vertellen wat de spotrepair kosten zullen zijn, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Spotrepair auto door Autoschadebedrijf de Wilde

Voor kleine reparaties door middel van spotrepair bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Bij ons begint spotrepair met het schuren van het beschadigde onderdeel. Er wordt eventueel nog geplamuurd en gepolijst, tot het oppervlak helemaal egaal is. Nadat we de exacte kleur van uw lak hebben vastgesteld met onze meetapparatuur, mengen we dezelfde kleur voor het schadeherstel. We brengen de lak vervolgens nauwkeurig aan, zodat het eindresultaat vlekkeloos is. Zo ziet uw auto er al snel weer als nieuw uit!

Wilt u gebruikmaken van onze spotrepair service? Dan kunt u uw schade online melden of even bij ons langsrijden!

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Voor spotrepair van goede kwaliteit, kunt u bij Autoschadebedrijf de Wilde terecht. Bij ons staan veiligheid, kwaliteit en zekerheid centraal. Daarnaast gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk; onze vestigingen in Vaassen en Twello zijn dan ook volledig duurzaam ingericht.

Wij doen altijd ons best om de beste service aan u te verlenen. Daarom kunt u bij ons onder andere rekenen op hulp bij het invullen van schadeformulieren, bemiddeling tussen u als klant en de verzekeringsmaatschappij, en kunt u altijd rekenen op onze haal- en brengservice, vervangend vervoer en 4 jaar garantie op onze reparaties.

Wilt u meer informatie over spotrepair door Autoschadebedrijf de Wilde? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langsrijden bij onze vestiging in Vaassen of Twello. Uiteraard kunt u ook online een afspraak maken, zodat we snel voor u aan de slag kunnen.

U kunt bij Autoschadebedrijf de Wilde terecht voor vrijwel alle autoreparaties. Naast spotrepair, kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor spuitwerk en dashboard reparatie.

Spotrepair

Voor spotrepair van goede kwaliteit, kunt u bij Autoschadebedrijf de Wilde terecht. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.