Verzekering

Verzekering: zo werkt het voor uw auto.

Elke bestuurder van een auto of soortgelijk voertuig heeft te maken met een zeker risico op autoschade. Om deze reden zijn de meeste autobezitters verzekerd tegen kleine en grotere schade aan hun voertuig. Om de premies van deze verzekeringen op een aanvaardbaar niveau te brengen en houden, zijn verzekeringsmaatschappijen altijd op zoek naar autoschadeherstelbedrijven die tegen een aantrekkelijke prijs zowel efficiëntie als kwaliteit leveren. Autoschadebedrijf de Wilde is zo’n bedrijf.

Wij hebben afspraken gemaakt met uw verzekeraar.

Hoe gaat dit in de praktijk? Stel, u ziet een paaltje over het hoofd en krijgt te maken met schade aan uw auto. Uw verzekeraar heeft, op basis van kwaliteit en prijsstelling, standaardafspraken gemaakt met diverse autoschadebedrijven en u kiest één van deze specialisten om uw auto te laten repareren. Dit kan door de auto zelf naar het bedrijf te rijden, het voertuig te laten ophalen of dit traject door de eigen garage of dealer te laten verzorgen. Als verzekerde heeft u (meestal) recht op gratis vervangend vervoer, een gunstig eigen risico en 4 jaar garantie op de autoreparatie.

Schadeherstel als onderdeel van totaalpakket.

Wij helpen u bij het invullen van het schadeformulier, contact opnemen met de verzekeraar, schadeherstel, verstrekken van heldere statusinformatie en ten slotte het afleveren van een auto in perfecte staat

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade video's
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.