Auto reparatie

Helaas ervaart iedereen wel eens problemen met de auto. Er gaat een koplamp stuk, de startmotor gaat kapot of er ontstaan problemen met de remmen. Deze dingen zijn altijd vervelend en dat begrijpen we bij Autoschadebedrijf de Wilde als geen ander. Daarom staan wij graag voor u klaar met de beste auto reparaties. Wat het probleem ook is, wij gaan bij uw auto reparatie altijd professioneel te werk en zorgen ervoor dat u uw auto zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Zo kunt u snel weer veilig de weg op!

Auto reparatie bij Autoschadebedrijf de Wilde

Soms is er volledige demontage en montage van onderdelen van de auto nodig om deze goed te kunnen herstellen. Bij deze vorm van auto reparatie worden onderdelen van de auto gedemonteerd, gecontroleerd en na het herstellen van de schade en het eventuele spuitwerk, weer in elkaar gezet en aan uw auto bevestigd. Dat klinkt als een ingewikkelde klus, maar onze monteurs weten natuurlijk precies hoe zij te werk moeten gaan. Zo is de auto reparatie in no time uitgevoerd!

Goed om te weten: voor de te vervangen onderdelen gebruiken wij uitsluitend originele of ‘groene’ onderdelen. De oude onderdelen worden op milieuverantwoorde wijze afgevoerd.

Hoe weet ik of een auto reparatie nodig is?

Wellicht twijfelt u of er een auto reparatie nodig is. Er zijn een aantal zaken waar u op kunt letten. Allereerst dient uw auto gerepareerd, of in ieder geval gecontroleerd te worden als deze opeens anders rijdt. Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat uw auto stottert of anders remt. Het is dan verstandig om uw auto zo snel mogelijk naar de garage te brengen om te laten controleren of er een auto reparatie nodig is. Ook als u een vreemd geluid hoort, raden wij u aan om uw auto te laten checken. En natuurlijk is er een controle nodig als een van de lampjes in uw dashboard gaat branden. Dit is een teken van de auto dat er iets aan de hand is. Negeer dit niet en maak een afspraak bij ons in Vaassen of Twello om te kijken of er een auto reparatie nodig is.

Wat zijn de auto reparatie kosten?

Wat de exacte kosten voor reparaties in het algemeen zijn, is moeilijk te zeggen. De ene reparatie kost immers een stuk meer dan de ander. U kunt zich vast voorstellen dat olie verversen minder kost dan een koppeling vervangen. Als u precies wilt weten wat een reparatie kost, raden we u daarom aan contact met ons op te nemen of online uw schade aan te melden. Onze monteurs kunnen de auto reparatie kosten berekenen en u adviseren.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Als u een auto reparatie wilt laten uitvoeren, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Wanneer wij uw auto repareren, staan veiligheid, kwaliteit en zekerheid centraal. We vinden het namelijk belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Daarnaast gaan wij met auto reparaties altijd duurzaam te werk.

Wilt u meer informatie over auto reparaties? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een keer bij ons langsrijden in Vaassen of Twello. U kunt ook online een afspraak maken, zodat uw auto reparatie direct staat ingepland.

Bij Autoschadebedrijf de Wilde voeren we allerlei auto reparaties uit, maar u kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het laten poetsen van uw auto.

Auto reparatie

Als u een auto reparatie wilt laten uitvoeren, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.