Auto spuiten

Misschien heeft uw auto lakschade opgelopen of is de kleur niet helemaal meer naar wens. Wat de reden ook is, bij Autoschadebedrijf de Wilde kunnen wij uw auto spuiten in de mooiste kleuren. Bij ons kunt u altijd rekenen op écht vakwerk. U zult zien dat wanneer u uw auto bij ons ophaalt, het net voelt alsof u in een nieuwe auto stapt. Wilt u uw auto laten spuiten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto laten spuiten bij Autoschadebedrijf de Wilde

Als u uw auto wilt laten spuiten, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Onze autoherstellers gaan altijd nauwkeurig te werk, zodat uw auto exact de kleur krijgt die u in gedachten heeft. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de lak altijd netjes en gelijkmatig wordt aangebracht, zo bent u verzekerd van een vlekkeloos mooie auto. Uw auto spuiten doet u bij Autoschadebedrijf de Wilde!

Auto overspuiten werkwijze

Een auto gedeeltelijk of helemaal overspuiten, is een klus die expertise vereist. Bij Autoschadebedrijf de Wilde gaan we daarom volgens een vast stramien te werk, zodat we altijd waken voor de beste kwaliteit.

Allereerst wordt de lakkleur van uw auto elektronisch gemeten. Zo weten we precies in welke kleur we de auto moeten spuiten. Wilt u een nieuwe kleur? Dan stellen we deze samen vast. We doen voorbereidende werkzaamheden om onderdelen van de auto of de volledige auto te kunnen spuiten. Vervolgens brengen we grondlak aan, gevolgd door de watergedragen kleurlak. De kleurlak wordt in lagen aangebracht en afgedekt met enkele lagen blanke lak. Door het aanbrengen van lak krijgt uw auto een mooie, diepe kleur en worden onderliggende lagen beschermd tegen weersinvloeden. Om de lak goed te laten drogen, blijft uw auto in een temperatuurgecontroleerde cabine staan.

Een auto spuiten gebeurt bij Autoschadebedrijf de Wilde altijd op professionele en nauwkeurige wijze. Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat!

Kosten auto spuiten

Wat een auto spuiten exact kost, verschilt per auto en is afhankelijk van uw wensen. Zo zijn er verschillende soorten lak, waaronder glans, mat, uni-lak zijdeglans, parelmoer en metallic. De prijzen van deze soorten lak verschillen en hebben invloed op de prijs van een auto laten spuiten. Daarnaast is de vereiste voorbehandeling van invloed op de prijs. Het verschilt per auto en per behandeling in welke mate deze geschuurd en afgeplakt moet worden. Is de ondergrond gedeeltelijk verroest? Dan is er nog extra voorbehandeling nodig.

Bent u benieuwd wat de prijs is van uw auto laten spuiten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze vestiging in Vaassen of Twello.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Uw auto laten spuiten, doet u bij Autoschadebedrijf de Wilde. Bij ons staan veiligheid, kwaliteit en zekerheid altijd voorop. Daarnaast gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk; onze vestigingen in Vaassen en Twello zijn dan ook volledig duurzaam ingericht.

Bij ons staat u altijd centraal. We doen dan ook ons best om de beste service te verlenen. Zo kunt u bij ons rekenen op hulp bij het invullen van schadeformulieren, bemiddelen we tussen u als klant en de verzekeringsmaatschappij en kunt u altijd rekenen op onze haal- en brengservice, vervangend vervoer en 4 jaar garantie op onze reparaties.

Als u meer informatie wilt over een auto spuiten bij Autoschadebedrijf de Wilde, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle autoreparaties. Zo kunt u niet alleen op ons rekenen om uw auto te laten overspuiten, maar ook voor bijvoorbeeld plaatwerk, richtwerk en kunststofreparatie. In Vaassen en Twello maken wij uw auto weer zo goed als nieuw!

Auto spuiten

Uw auto laten spuiten, doet u bij Autoschadebedrijf de Wilde. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.