Wat te doen bij schade

Heeft u schade aan uw voertuig? Doorloop dan de volgende stappen:

Stap 1: Politie en/of ambulance

Is er sprake van flinke materiële schade of zelfs letselschade? Bel direct de politie en, indien nodig, een ambulance. Het landelijk nummer van de politie is 0900 – 8844; zij kunnen u doorverbinden met het regionale bureau. Markeer de plaats van het ongeval en maak eventueel foto’s van de beschadigde voertuigen. Als de betrokken partijen het met elkaar eens zijn over de toedracht en afhandeling van het ongeval en er sprake is van beperkte materiële schade, hoeft de politie niet ingeschakeld te worden. Zorg er te allen tijde voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend.

Tot slot: beken nooit schuld!

Stap 2: Getuigen

Zijn er getuigen? Noteer naam en adresgegevens of eventueel een kenteken indien u de betreffende persoon niet heeft kunnen spreken. In geval van onenigheid over de toedracht van een ongeval kunnen getuigenissen van doorslaggevende aard zijn.

Stap 3: Sleepdienst

Indien u niet meer verder kunt rijden, bent u genoodzaakt een sleepdienst in te schakelen. Op de zogenaamde groene kaart, welke gelijktijdig is afgegeven met uw verzekeringspolis, staat het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekering vermeld. Zij zorgen ervoor dat uw auto wordt weggesleept en naar Autoschadebedrijf De Wilde wordt gebracht. Het sleepbedrijf brengt de kosten voor deze dienst in rekening bij de alarmcentrale, welke vervolgens de declaratie daarvan bij uw verzekering in gang zal zetten.

Stap 4: Schakel ons in

Voor een snelle en deskundige afhandeling van de schade aan uw voertuig belt u De Wilde op 0578 – 576 777 (Vaassen) of 0571 – 274 804 (Twello) of u meldt de schade online aan. Wij regelen de rest!

Let op!

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade video's
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.