Ons bedrijf

Autoschadebedrijf de Wilde te Vaassen

Autoschadebedrijf G. de Wilde staat in Vaassen en omgeving bekend om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitermate klantgerichtheid. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten op snelle en flexibele wijze van dienst zijn en hen met een goed en veilig gevoel weer in de auto laten stappen. Zij zijn bij ons niet alleen verzekerd van een volledig herstel van alle mogelijke schade, maar ook van een juiste afhandeling van eventuele schadeformulieren.

Lees meer over onze vestiging in Vaassen

Autoschadebedrijf de Wilde Twello

In 2007 heeft Autoschadebedrijf G. de Wilde, Autoschadebedrijf Beekman in Twello overgenomen. Autoschadebedrijf (Beekman) de Wilde is sindsdien een feit. Dankzij de overname van deze onderneming en haar personeel is het werkgebied van beide bedrijven verruimd. We herstellen o.a. in een gebied van Elburg tot aan Deventer en omstreken. Een gedeelde filosofie gebaseerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid heeft geresulteerd in een perfecte samenwerking tussen de twee filialen.

Lees meer over onze vestiging in Twello

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade video's
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.