Plaatwerk auto

Het plaatwerk van de auto kan heel gemakkelijk schade oplopen. Denk bijvoorbeeld aan een fiets die omvalt of kinderen die tijdens het buitenspelen per ongeluk de auto beschadigen. Zo’n ongeluk zit in een klein hoekje, maar ook grotere schade is mogelijk. Een botsing met een ander voertuig kan namelijk veel grotere schade aanrichten. Gelukkig kan plaatwerk schade ook snel weer worden opgelost. Daarvoor kunt u rekenen op de expertise van Autoschadebedrijf de Wilde. Wij helpen u graag in onze vestiging in Twello en Vaassen.

Wat is plaatwerk autoschade?

Het plaatwerk van de auto, ook wel carrosserie genoemd, is de bovenbouw van de auto. Het is de constructie van de auto zonder de onderdelen als de motor, wielen, het interieur, etc.

Onder plaatwerk van de auto valt onder andere:

 • Voorfront
 • Spatbord
 • Deur en toebehoren
 • Motorkap en toebehoren
 • Dorpel
 • Chassisbalk
 • Paravan/schutbord
 • Schermrand

Hoe werkt een plaatwerk autoreparatie?

Indien uw auto plaatwerkschade heeft, kijken wij eerst of vitale onderdelen van de auto door de schade zijn ontzet. Deze worden eventueel gecorrigeerd middels een richtbank. Vervolgens worden de plaatdelen van de auto uitgedeukt en worden de nieuwe delen gemonteerd om de pasvorm te controleren. Op deze manier kunnen wij vanaf het begin al hoge kwaliteit leveren.

Plaatwerk auto reparen bij Autoschadebedrijf de Wilde

In het geval van plaatwerk schade gaan onze plaatwerkers professioneel en secuur te werk. De beschadigde delen worden uitgedeukt of vervangen. Dit doen we altijd met originele of duurzame onderdelen. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk en daarom hebben wij onze vestigingen in Vaassen en Twello volledig duurzaam ingericht. We hebben gekozen voor materialen die levenslang meegaan en minimaliseren verspilling.

Kosten van auto plaatwerk

De kosten voor deze reparatie zijn afhankelijk van het merk en type auto waarin u rijdt. Wij kunnen de onderdelen van diverse automerken bijzonder snel laten leveren. Wilt u een inschatting van de kosten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Heeft uw auto plaatwerk schade opgelopen? Dan kunnen wij die voor u oplossen. De ervaren medewerkers van Autoschadebedrijf de Wilde garanderen veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. In het geval van plaatwerk schade kunt u uw schade bij ons melden, waarna wij u helpen met het invullen van het schadeformulier en het contact opnemen met de verzekeraar. Vervolgens voeren wij het schadeherstel uit, verstrekken we heldere statusinformatie en leveren uw auto in perfecte staat op.

Meer informatie over onze service? Neem dan vooral contact met ons op. Naast plaatwerk autoschade kunt u ook op ons rekenen bij andere autoreparaties, zoals richtwerk, spuitwerk en ruitreparatie- en vervanging. Wij staan voor u klaar in Vaassen en Twello.

Plaatwerk auto

Heeft uw auto plaatwerk schade opgelopen? Dan kunnen wij die voor u oplossen. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


  Voor vestiging*:

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

  Autoschade video's
  Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.