Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is de voordeligste manier van autoschadeherstel en autoreparatie. Bij Autoschadebedrijf de Wilde worden kleine deuken effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren! Een klein deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Wij helpen u graag in onze vestiging in Vaassen en Twello. Ook voor spotrepair, het herstellen van kleine lakschades, bent u van harte welkom.

Wanneer is uitdeuken zonder spuiten mogelijk?

Uitdeuken zonder spuiten is alleen mogelijk als de lak niet is beschadigd. Als dat wel het geval is, zal de schade alsnog moeten worden gespoten. Een andere voorwaarde is dat de deuk niet groter dan twee centimeter mag zijn. Ter vergelijking kunt u hiervoor een twee euromunt gebruiken. Als de deuk groter is dan twee centimeter, zal er namelijk na het uitdeuken alsnog mogelijk zichtbare beschadiging achterblijven.

Wat zijn de voordelen van uitdeuken zonder spuiten?

Het grootste voordeel van uitdeuken zonder lakschade is natuurlijk dat spuiten niet nodig is. Het herstellen van schade wordt namelijk vaak duurder door het spuitwerk. Spuiten kost namelijk veel tijd en ook de lak is prijzig. Zonder lakschade is uitdeuken daarom veel voordeliger. Een ander voordeel is dat deze schade weinig tijd kost om te herstellen.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Heeft uw auto een kleine deuk opgelopen, maar is er geen sprake van lakschade? Dan is uitdeuken zonder spuiten mogelijk! Daarvoor kunt u rekenen op de ervaren medewerkers van Autoschadebedrijf de Wilde. Wij hebben jarenlange ervaring en staan voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid.

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer informatie over onze service? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben een vestiging in Vaassen en Twello en zijn daarom goed bereikbaar in de omgeving van Apeldoorn en Deventer. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Heeft uw auto grotere schade opgelopen? Dan kunt u ook op onze service rekenen. Wij voeren de hele autoreparatie voor u uit, van de demontage en montage tot het poetsen.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft uw auto een kleine deuk opgelopen, maar is er geen sprake van lakschade? Dan is uitdeuken zonder spuiten mogelijk! Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.