Auto poetsen

Wilt u uw auto laten poetsen? Dan kunt u altijd langsrijden bij Autoschadebedrijf de Wilde. Want naast dat wij schades herstellen en auto-onderdelen vervangen, zorgen we er ook graag voor dat uw auto weer helemaal spic en span is. Natuurlijk kunt u uw eigen auto poetsen, maar wij begrijpen als geen ander dat dit een behoorlijke klus is. Bij Autoschadebedrijf de Wilde hebben we de apparatuur en de ervaring om uw auto in no time weer helemaal mooi te krijgen, zowel van binnen als van buiten!

Auto laten poetsen bij Autoschadebedrijf de Wilde

Bij Autoschadebedrijf de Wilde kunt u uw auto laten poetsen op professionele wijze. Dat betekent dat uw auto niet alleen voor het oog wordt schoongemaakt, maar ook echt hygiënisch wordt gereinigd. Zo wassen wij de auto grondig aan de buitenkant, polijsten we uw auto om kleine krasjes en andere gebruikerssporen uit de lak te verwijderen en reinigen wij de auto aan de binnenkant door hem zorgvuldig uit te zuigen, de kunststof delen schoon te maken en de bekleding te diepstomen.

Auto polijsten

Kleine gebruikerssporen op de lak van uw auto zijn eigenlijk niet te voorkomen. Zo kunnen er kleine krasjes ontstaan van bijvoorbeeld een sleutel of tak die langs de zijkant van de auto gaat. Voor dit soort kleine beschadigingen, is polijsten een ideale oplossing. Met polijsten wordt de bovenste laklaag hersteld. Hier wordt een polijstmachine en polijstpasta voor gebruikt, waarmee het oppervlak wordt geëgaliseerd zonder dat de laklaag beschadigt. Zo heeft u geen doffe laklaag meer, maar glimt uw auto weer als nieuw!

Als krasjes ondiep zijn, hoeft u uw auto dus niet helemaal opnieuw te laten spuiten, wat een hoop geld bespaart. Uw auto ziet er weer uit alsof hij net uit de showroom komt!

Als u diepe beschadigingen in uw auto heeft, is uw auto polijsten niet genoeg en is er spuitwerk nodig.

Auto van binnen poetsen

Wilt u uw auto van binnen laten poetsen? Dan helpen we u bij Autoschadebedrijf de Wilde graag verder. Wij kunnen uw auto grondig reinigen aan de binnenkant, zodat u weer in een frisse auto de weg op kunt. Uw auto zal eerst goed worden uitgezogen, zodat al het losse stof en vuil wordt verwijderd. Zo stofzuigen we de vloerbekleding, zorgen we dat de automatten weer netjes zijn en halen we het vuil van de stoelen en natuurlijk ook uit de kofferbak. We nemen ieder hoekje, randje en gaatje mee. Als we klaar zijn met stofzuigen, zullen we het interieur stomen en wassen. We nemen alles mee. De stoelen, de vloer, het plafond; er wordt niets overgeslagen en alle vlekken worden verwijderd. Ook lederen bekleding kunnen we uitstekend reinigen. En natuurlijk worden de kunststof onderdelen en de ramen niet vergeten!

Auto van buiten poetsen

Ook als u uw auto van buiten wilt laten schoonmaken, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Naast dat we uw auto kunnen polijsten, kunnen we uw auto ook gewoon schoonmaken. Wanneer wij uw auto wassen, wordt er niets vergeten. Van de ruiten tot de velgen poetsen, we denken overal aan. Dankzij onze professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen, wordt uw auto weer helemaal spic en span!

Natuurlijk kunt u uw auto ook zelf wassen, maar uw auto laten poetsen door ons, scheelt u enorm veel tijd. Bovendien kunt u ervan uitgaan dat uw auto zo wordt gewassen, dat deze krasvrij blijft. Ook kunt u uw auto speciaal laten reinigen met hoogwaardige producten die uw auto extra beschermen.

Auto poetsen kosten

Wat het exact kost om uw auto te laten schoonmaken, is afhankelijk van een aantal zaken. Zo is het van invloed of u de auto enkel van binnen wilt laten schoonmaken, alleen van buiten wilt laten reinigen of dat u van beide diensten gebruik wilt maken. Wat de exacte kosten voor het schoonmaken van uw auto zijn, kunnen we dus niet eenduidig op de website vermelden. Maar u kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd langsrijden bij onze vestiging in Vaassen of Twello.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Als u uw auto professioneel wilt laten reinigen, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat uw auto van binnen én buiten weer spic en span is. Tijdens het schoonmaken gaan wij altijd zo duurzaam mogelijk te werk; onze vestigingen in Vaassen en Twello zijn dan ook volledig duurzaam ingericht.

Als u meer informatie wilt over uw auto laten schoonmaken bij Autoschadebedrijf de Wilde, kunt u altijd contact met ons opnemen of een keer bij ons langskomen in Vaassen of Twello. Natuurlijk kunt u ook altijd direct een afspraak maken, zodat we meteen voor u aan de slag kunnen met het schoonmaken van uw auto.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het schoonmaken van uw auto, maar ook voor verschillende autoreparaties. Zo kunt u bij ons terecht voor spuitwerk, kunststofreparatie en ruitreparatie en -vervanging.

Auto poetsen

Als u uw auto professioneel wilt laten reinigen, bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.