Auto uitdeuken

Heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Of een botsing met een ander voertuig gehad, waarbij uw auto een deuk heeft opgelopen? Laat Autoschadebedrijf de Wilde uw auto herstellen naar zijn originele vorm. Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring in richtwerk van auto’s. Wij werken met de meest moderne gereedschappen en apparatuur, zoals computergestuurde meetsystemen, een richtbank en moderne las- en puntlasapparatuur. Wij helpen u graag in onze vestiging in Vaassen en Twello.

Wat is richtwerk?

Bij schade aan uw auto bestaat de kans dat de carrosserie is ontzet. Om de auto uit te deuken, gebruiken wij een zogenoemde richtbank. Met deze richtbank kan uw auto weer worden rechtgetrokken. Een auto uitdeuken wordt daarom ook wel ‘richten’ genoemd. Uw auto wordt verankerd aan een onderstel met vier klemmen op de hoeken. Aan de hand van kettingen aan trekarmen wordt het plaatwerk van de auto naar buiten getrokken. Door ons computergestuurde meetsysteem wordt dit net zolang gedaan tot de vorm van uw auto weer overeenkomt met de fabrieksspecificaties van uw auto. Het richtwerk wordt tot in het kleinste detail uitgevoerd, zodat we volledige garantie over uw voertuig kunnen waarborgen.

Richtwerk bij Autoschadebedrijf de Wilde

Richtwerk omvat een aantal facetten van schadeherstel. Het kan betekenen: het uitdeuken van onderdelen, maar ook richten en lassen aan de carrosserie, maken deel uit van dit vakmanschap. Met onze moderne gereedschappen en apparatuur kunnen wij kwaliteit bewaken. Daarnaast volgen de werknemers van Autoschadebedrijf de Wilde opleidingen om ook de nieuwste auto’s perfect te herstellen.

Wat zijn de kosten van een auto uitdeuken?

De kosten voor het richten van de auto zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Bij schade aan het chassis of de wielophanging, kunt u uw auto door ons laten nakijken. Op basis van de schade kunnen wij u precies vertellen wat de schade is en kunnen wij een inschatting van de kosten maken. Na akkoord van u kunnen wij uw auto richten, zodat u weer met een veilig gevoel de weg op kunt.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Heeft uw auto na een ongeluk(je) carrosserie schade opgelopen? Dan kunt u rekenen op de ervaren medewerkers van Autoschadebedrijf de Wilde. Wij staan garant voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Onze medewerkers volgen constant opleidingen, zodat wij ook de nieuwste auto’s kunnen richten.

Ook over de verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij u altijd kunnen helpen met het invullen van het schadeformulier en contact kunnen opnemen met uw verzekeraar. U kunt uw schade bij ons melden, waarna we alle zorgen uit handen nemen!

Wilt u meer informatie over het richtwerk van uw beschadigde auto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. U bent ook van harte welkom in één van onze vestigingen in Vaassen en Twello.

Niet alleen voor het uitdeuken van uw auto kunt u bij ons terecht, want uiteraard kunnen wij de hele auto reparatie voor u uitvoeren. Na het richtwerk kunnen wij ook het spuitwerk, zoals watergedragen lak of metallic lak, en spotrepair uitvoeren.

Auto uitdeuken

Heeft uw auto na een ongeluk(je) carrosserie schade opgelopen? Dan kunt u rekenen op de ervaren medewerkers van Autoschadebedrijf de Wilde. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.