Dashboard reparatie

Schade aan uw dashboard is erg vervelend. Een gat in het dashboard door een carkit of gewoonweg krassen op het dashboard; het zijn maar enkele voorbeelden van schade aan de binnenkant van uw auto. Wat voor schade uw dashboard ook heeft, u kunt altijd bij Autoschadebedrijf de Wilde terecht voor een dashboard reparatie. Wat uw wensen ook zijn, wij staan graag voor u klaar! Onze vakbekwame autoherstellers maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat het dashboard er weer als nieuw uitziet.

Dashboard reparatie bij Autoschadebedrijf de Wilde

Door de jaren heen kunnen er allerlei soorten schades aan uw dashboard ontstaan. Dat is vervelend, omdat u de schade telkens weer ziet als u in de auto stapt. Soms zijn het gebruikerssporen die u wilt laten herstellen, zoals krassen bij het sleutelgat of krassen op delen van het dashboard of het dashboardkastje. Ook kleurslijtage van het dashboard kan door de jaren heen ontstaan. Deze vormen van schade kunnen we bij Autoschadebedrijf de Wilde gemakkelijk voor u herstellen door middel van dashboard reparatie. Is er schade ontstaan in het dashboard of de middenconsole door de carkit? Dan staan we natuurlijk ook graag voor u klaar!

Maar niet alleen voor dashboard reparatie van gebruikerssporen kunt u bij ons terecht. Ook wanneer er is ingebroken in uw auto, staan wij voor u klaar om deze te repareren. Zo kunnen onze autoherstellers uw dashboard repareren wanneer er schade rondom bijvoorbeeld de navigatie zit, ontstaan door de inbraak. Voor iedere vorm van dashboard reparatie zit u goed bij Autoschadebedrijf de Wilde!

Welke dashboard reparaties voeren wij uit?

Een dashboard bestaat uit veel verschillende onderdelen. Wanneer u naar de buitenkant kijkt, ziet u onder andere de kunststof drager, de verwarming/airconditioning, het instrumentenpaneel met onder andere de meters, controlelampjes, kilometerteller, brandstofmeter, het audiosysteem en navigatiesysteem, het handschoenenkastje, navigatiesysteem en verschillende schakelaars. Bij Autoschadebedrijf de Wilde kunt u terecht voor dashboard reparatie van al deze onderdelen.

Schade aan het dashboard draait niet alleen om beschadigingen van het kunststof. Een kras in het kunststof is zonde en we begrijpen dat u dit misschien wilt herstellen, maar in sommige gevallen kan schade aan het dashboard ook tot gevaarlijke situaties leiden. Zo kan het zijn dat schade aan het instrumentenpaneel uw zicht op de meters of controlelampjes beperkt. Het is dan belangrijk dat u de dashboard reparatie zo snel mogelijk laat uitvoeren.

Service van Autoschadebedrijf de Wilde

Voor dashboard reparatie bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Bij ons staan veiligheid, kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel. Bovendien doen wij er alles aan om duurzaam te werk te gaan. Daarom zijn onze vestigingen in Vaassen en Twello ook volledig duurzaam ingericht.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantvriendelijkheid. Wij vinden het belangrijk om altijd goede service te verlenen. Hoe we dit doen? U kunt hierbij denken aan hulp bij het invullen van schadeformulieren, bemiddelen tussen u als klant en de verzekeringsmaatschappij, onze haal- en brengservice, vervangend vervoer en 4 jaar garantie op onze reparaties.

Wilt u meer informatie over dashboard reparaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken.

Naast dashboard reparaties voeren wij ook allerlei andere autoreparaties uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan demontage en montage en uitdeuken zonder spuiten (restylen).

Dashboard reparatie

Voor dashboard reparatie bent u bij Autoschadebedrijf de Wilde aan het juiste adres. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.