Explora en Autoschade de Wilde | Uitlijnapparaat

Een aantal weken geleden tekenden wij de overeenkomst met Explora voor nieuw uitlijnapparatuur. Niet lang daarna werd het uitlijnapparatuur bij ons geleverd.

Bij Explora en bij Autoschade de Wilde staat kwaliteit voorop. Reden voor een mooie overeenkomst tussen deze twee partijen. Een medewerker van Explora kwam bij ons langs om ons een taart te brengen en een miniatuur van het geleverde product te overhandigen.

Explora bedankt voor deze samenwerking.

Wat doet een uitlijnapparaat eigenlijk?

Het uitlijnapparaat wordt op de wielen van de auto gemonteerd. Deze geven de stand van de wielen weer zoals ze op dat moment zijn. De uitlijnapparaat vergelijkt de huidige stand van de wielen met de wielstanden die de fabrikant opgeeft, zodat deze naar de normen van de fabrikant worden afgesteld om goed rijgedrag van de auto te garanderen.

Autoschade?

Heeft uw auto schade opgelopen? Dan kunnen wij die voor u oplossen. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.