Carwash Vaassen opent medio september zijn deuren

Uw auto weer spic en span? Dat kan met de Aquatus Prime!

Vanaf medio september kunt u uw auto wassen bij de Carwash Vaassen, gelegen naast Autoschade bedrijf de Wilde.

Carwash Vaassen opent half september zijn deuren. Vanaf dan kunt u uw auto wassen met of zonder borstels. Door middel van speciale reinigingsmiddelen en het afstomen met verwarmd water onder hoge druk is het mogelijk om uw auto te wassen zonder gebruik te maken van de borstels.

Na enkele afwegingen en met het oog op de toekomst wil Carwash Vaassen de klanten op de best mogelijk manier van dienst zijn. Nadat het wasplein al bestaat uit 6 was boxen heeft Carwash Vaassen de keuze dan ook gemaakt om de Carwash uit te breiden met de rollover-AQUATUS PRIME wasunit van Christ.

Carwash Vaassen is er trots op dat ze een nieuwe machine naar Nederland halen en dat dan dus ook gelijk een primeur is in Nederland!

Wat is er zo speciaal aan deze machine?

De AQUATUS PRIME van Christ is een eersteklas rollover-wasunit.

Dankzij innovatieve scan technologieën kunnen programma’s worden opgezet met een mate van flexibiliteit die nog nooit eerder zijn vertoond. Van conventioneel borstelen tot strikt aanraakvrij reinigen en wassen van uw auto, het is allemaal mogelijk met de AQUATUS PRIME.

De nieuwe ontwikkeling, Scan-X, detecteert de contouren van voertuigen met de grootste precisie, waardoor uiterst nauwkeurig wassen en met meest efficiënt gebruik van een breed scala aan voertuigen mogelijk wordt. Dit betekent bijvoorbeeld dat zelfs de meest ingewikkelde voertuigvormen op een hoger niveau kunnen worden gereinigd en gedroogd.

Bijna elke luxe personen auto of bedrijfswagen kan straks gewassen worden. Deze machine kan met een maximale lengte van 740 centimeter en hoogte van 270 centimeter uw auto of bus wassen. Dit is dus ideaal voor bedrijven met bedrijfsbussen!

Wel goed om te weten is dat het niet mogelijk is om een bus of auto met imperiaal of dakkoffer te wassen.

In elk wasprogramma is een hoogwaardig chemisch applicatiesysteem geïntegreerd. Door twee succesfactoren te combineren, kunnen we garanderen dat vuil optimaal wordt losgemaakt en zich zo ontdoet van uw voertuig.

De eerste succesfactor is het applicatieproces voor het volgen van contouren dat is gebaseerd op de resultaten van het Scan-X-systeem en de zijkanten van het voertuig.

De tweede factor is de meerfasige toepassing van verschillende chemische typen (optioneel: maximaal vier fasen).

Volgens de Christ-filosofie wordt elke was cyclus van een voertuig gevolgd door een uitgebreid droogproces. In vergelijking met zijn broers en zussen (machinerie) is de AQUATUS PRIME uitgerust met een verbeterd premium droogvermogen.

Met een vermogen van 16 kW zorgt de zwenkbare droogunit en de krachtige zijdroogfunctie ervoor dat voertuigen nog droger uit het wasprogramma komen.

De AQUATUS PRIME is speciaal ontwikkeld voor klanten die gebruik willen maken van de hoogste kwaliteit in autowasstraten. De Prime is in het buitenland al een hit in elk segment van de markt.

Van tankstations tot professionele autowasstraten of zelfs autodealers in het buitenland, de prestaties van de AQUATUS PRIME voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Nog niet in Nederland…

Maar Carwash Vaassen gelooft in deze machine en laten ze deze dus nou net in huis hebben gehaald.

Carwash Vaassen is u straks dus graag van dienst!

Autoschade?

Heeft uw auto schade opgelopen? Dan kunnen wij die voor u oplossen. Vul onderstaande formulier in of bel direct 0578 – 57 67 77.


    Voor vestiging*:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

    Autoschade video's
    Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.